Copiii Apusenilor


Săptămâna trecută am aflat cu bucurie - amărâtă doar că n-am avut cum să le fiu aproape - că Buciumanii s-au adunat să protesteze contra tăierii pădurilor lor. Nu ştiu în câte sate din ţara aceasta a fost iniţiat în anii din urmă un asemenea demers...
Apoi la sfârşitul săptămânii, voluntarii campaniei Salvaţi Roşia Montană au pornit la pas din poartă în poartă răspândind prin satele moţilor primul număr al ziarului Apusenii Liberi. Un alt demers care fără îndoială nu are precedent.
Privind poza cu ziarul înfipt între ulucile gardului, mi-a tresărit inima gândind cu ce bucurie i-au primit moţii...
O campanie extrem de serioasă, menită să analizeze şi să dezvăluie adevărul despre referendumul derulat odată cu alegerile parlamentare, "referendumul cianurii". Menită să combată dezinformarea din media - sancţionată de altfel recent de CNA. Şi pe deasupra un ziar frumos, inteligent şi cu umor, pe care vă invit să-l citiţi.
Îmi permit să vă propun link-ul :
www.apusenii-liberi.ro
şi să adaug gândurile mele de admiraţie şi de recunoştinţă voluntarilor care au contribuit la realizarea şi distribuirea acestui ziar, în nu mai puţin de 30 000 de exemplare şi de 35 de sate răspândite de munte...

Se trezesc copiii Apusenilor. A crescut o generaţie care nu se mai teme să aibă un glas. E un glas puternic şi limpede, care va trebui să fie respectat.
Sunt foarte fericită.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu